Međunarodni sajam “Expo Real” u Minhenu: Predstavlja se i AP Vojvodina sa osam gradova, među kojima je i Kikinda

Na Međunarodnom sajmu investicija i nekretnina “Expo Real” u Mihnenu, koji traje od 8. do 10. oktobra, predstavlja se i AP Vojvodina zajednički sa svojih osam gradova, među kojima je i Kikinda.

Delegacija Pokrajinske vlade predvođena pokrajinskim sekretarom za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj Nenadom Grbićem, posetila je ovaj međunarodni sajam koji ima više od 2000 izlagača iz 35 zemalja i oko 40 hiljada učesnika iz 75 država. Upravo na takvoj manifestaciji, AP Vojvodina, sa svojih osam gradova, prikazuje kroz zajednički nastup, stručnoj međunarodnoj publici najznačajnije investicione projekte.  

Prezentacija infrastrukturnih potencijala Vojvodine za privlačenje novih ulagača na sajmu “Expo Real” – najvećem ovog tipa u Evropi, organizovana je na osnovu Sporazuma o zajedničkom nastupu na međunarodnim sajmovima, koji je potpisan između Pokrajinske vlade, Razvojne agencije Vojvodine, Novog Sada, Pančeva, Sombora, Subotice, Zrenjanina, Sremske Mitrovice, Vršca, Kikinde, i Privredne komore Vojvodine.