Među medijskim sponzorima Zimskog sajma turizma i TV Rubin

U novosadskom Spensu juče otvoren zimski sajam turizma, čiji je organizator za medijskog sponzora izabrao mrežu Com Net od 14 vojvođanskih televizija, među kojima je i Televizija Rubin Kikinda.

Prvog dana sajma najveću pažnju privukla je turistička organizacija Opštine Novi Bečej, najavljujući narednog vikenda takmičenje ribolovaca na Manića. To je riba iz Tise koja ima miris Bakalara, odnosno morske ribe i kako je naglašeno to nije onaj Manić koji je u našim vodama riba korov, već veoma kvalitetna riba koju ribolovci izuzetno poštuju, vraćajući je posle ulova u vodu.

Naredne subote u Novom Bečeju biće više zanimljivih programa, ali pažnju brojnih posetilaca privući će disnator, jer za 500 dinara dobije se karta koja omogućava gošćenje od čvaraka do kobasica. Očekuje se i učešće kikindskih ribolovaca, a među nagradama je desetodnevno letovanje u Grčkoj i šunka od 20 kg stara dve godine. Televizijske stanice mreže Com Net najavile su bogat novogodišnji zajednički program i emitovanje šire reportaže sa novobečejske manifestacije “Manić 2017”.