„Malac Genijalac“ uskoro u Kikindi

Škola mentalne aritmetike „Malac Genijalac“ predstavlja poseban program edukacije namenjen zdravom razvoju dečijeg mozga. Kikinđani će uskoro imati priliku da saznaju nešto više o ovom konceptu obrazovanja.

Sam događaj održaće se 4. maja u 18 časova u amfiteatru Visoke škole strukovnih studija za obrazovanje vaspitača. Ovom prilikom pozivam sve roditelje dece od 4 do 12 godina da dođu i čuju šta je to mentalna aritmetika, upoznaju se sa Abakusom i vide zbog čega je ovo dobra investicija u budućnost naše dece, kaže Jelena Miletić, menadžer „Malca Genijalca“ za Kikindu.

Dodaje i da je ovo škola za svu decu. Oni koji su uspešni u matematici svoja znanja mogu da usavrše i unaprede. Sa druge strane, mališani koji imaju problema sa koncentracijom ili memorijom mogu pohađati ovu školu, jer se u njoj sprovodi trening za zdrav mozak.

Predavanja se zasnivaju na veštinama mentalne aritmetike, biće organizovana vikendom i držaće ih nastavni kadar, koji će proći posebnu obuku.

Upis u Školu mentalne aritmetike je u toku, a sve neophodne informacije roditelji mogu dobiti putem Facebook i web stranice „Malac Genijalac“ i na broj telefona 065/ 45 555 88. Svi zainteresovani pozvani su da 4. maja dođu u 18 sati u VŠSSOV i vide prezentaciju novog koncepta obrazovanja.