Makismalan učinak kikindskih sportskih klubova

Muški odbojkaški klub „Kikinda“ u Prvoj vojvođanskoj ligi sa 3:1 u Baču savladali su „Partizan“. Ovo je sedma uzastopna pobeda, tako da su odbojkaši postali jesenji prvaci.

-Na početku ove sezone najavaili smo da nam je cilj plasman u viši rang takmičenja što i ostavrujemo. Imamo još tri utakmice do kraja godine – istakao je Milan Radosavčev, trener MOK.

Pored seniora i pioniri imaju zapažen uspeh u Prvenstvu Vojvodine .

Rukometaši „Kikinde Grindeks“ takođe su slavili. Sa 35:28 pobedili su beogradski „Partizan“ u 12 . kolu ARKUS lige. Za igrača utakmice proglašen Milan Potpara. Kikinđani se nalaze na petom mestu sa 13 bodova. Rukometašice „Kikinde“ u 10. kolu Super B lige Srbije u gostima su sa 33:24 slavile u Petrovcu na Mlavi protiv „Sloge“. Kikinđanke zauzimaju osmo mesto sa 10 bodova. U Prvoj rukometnoj ligi „Sever“ rukometaši „Crvene zvezde“ u poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva sa 32:28 izgubili su u Somboru od ekipe „Somborelektro“. Mokrinske rukometašice sa 30:21 poražene su od zrenjaninskog „Proletera“.

U Prvoj vojvođanskoj ligi -Jug odbojkašice „Kikinde“ u Zrenjaninu su sa 3:2 pobedile „Proleter“. Tim „KI 0230“ sa 3:1 savladale su u Vršcu istoimenu ekipu.