Lokalni fudbalski derbi završen remijem

Duel između novokozaračke „Slobode“ i kikindskog ŽAK-a završen je rezultatom 2:2. Sledećeg vikenda Kikinđani će dočekati „Radnički“ iz Sutjeske, dok Novokozarčane očekuje još jedan lokalni derbi. Oni putuju u susedno Banatsko Veliko Selo, gde ih dočekuje „Kozara“, koja je ovog vikenda sa dva gola u gostima pobedila „Jedinstvo“ iz Banatskog Karađorđeva. Time je još jednom potvrdila epitet najboljeg lokalnog fudbalskog tima. Nakovački „Polet“ takođe je ovog vikenda bio uspešan. Na domaćem terenu „pljuštali“ su golovi, pa je utakmica protiv „Radničkog“ završena rezultatom 5:3.

Odigrane su i utakmice 24. kola Područne lige Zrenjanin. OFK „Kikinda 1909“ je igrao nerešeno na domaćem terenu protiv „Jedinstva“ iz Bočara. Meč je završen rezultatom 2:2. Najviše golovo zabeleženo je u Ruskom Selu, gde je „Crvena Zvezda“ dočekala „Bilećanin“ iz Sečnja. Domaćini su odneli pobedu rezultatom 6:3.

Mečevi 18. kola Opštinske fudbalske lige Žitište – Kikinda obilovali su golovima. „Borac“ iz Iđoša pobedio je „Begu“ iz Novog Itebeja rezultatom 7:5. Bašaidska „Vojvodina“ je sa ubedljivih 7:1 savladala „Proleter“ iz Međe. Mokrinski „Delija“ je na gostujućem terenu pobedio „2. oktobar“ iz Kumana. Rezultat meča bio je 0:1. „Napredak“ iz Banatske Topole izgubio je na gostujućem terenu od lidera tabele, novomiloševačke „Vojvodine“. Utakmica je završena rezultatom 4:0.