Košarkaški treneri rezimirali sezonu

Prvenstva u košarkaškim ligama bliže se kraju. Stoga su se treneri svih uzrasnih kategorija KK „Velika Kikinda“ sastali, kako bi rezimirali dosadašnji učinak i napravili poređenje sa prethodnim periodom:

-Sezona na izmaku bila je prilično iscrpljujuća, kako za seniorski tim, tako i za sve mlađe selekcije Košarkaškog kluba „Velika Kikinda“. Ipak, postignuti rezultati bolji su u odnosu na one iz prethodnog perioda, kaže Vladimir Šurlan, trener seniorske ekipe KK „Velika Kikinda“, koji kao pozitivne aspekte ističe da se tokom igre istaklo nekoliko veoma talentovanih igrača. To su mladi košarkaši, čija je požrtvovanost i posvećenost radu doprinela da u klubu uvek vlada pozitivna atmosfera. Svoj stav o učinku u ovoj sezoni izneo je i Igor Maljković, trener kadetske i juniorske ekipe KK „Velika Kikinda“, koji je istakao da je kruna rada sa mlađim kategorijama to što već drugu godinu za redom juniorska selekcija ostvaruje plasman na final four.

Mirko Bucalo, trener pionirskog tima, odnosno dečaka rođenih 2003. i 2004. godine, kao najveći uspeh istakao je plasman svoje ekipe u Superligu. Mladi košarkaši ušli su u 4 najbolje ekipe u Vojvodini, takođe drugu godinu za redom.

Trener mlađih selekcija Saša Pilipović kaže da je njegov tim igrao u Jedinstvenoj ligi Vojvodine. Iako rezultati nisu veliki, on nije nezadovoljan. Njegovi igrači ostvarili su jednu pobedu, a porazi su bili uglavnom sa 2-3 poena razlike.

Kada se podvuče crta, rezultati u zadovoljavajući. Iako postoji žal za propuštenim prilikama, košarkaši uskoro odlaze na zasluženi odmor, kako bi se pripremili za nove sportske uspehe.