Kompanija “Tisa Automotiv” donirala medicnsku opremu Bolnici i Domu zdravlja

U prisustvu predstavnika Opšte bolnice, Doma zdravlja i grada Kikinde na čelu sa zamenicom gradonačelnika Dijanom Jakšić Kiurski zaposleni u kompaniji „Tisa Automotiv“ uručili su značajnu donaciju namenjenu zdravstvenim ustanovama. Dr Mirko Stoisavljeveć, direktor Opšte bolnice zahvalio je ovoj i svim drugim firmama koje se trude da pomognu rad medicinskog osoblja i olakšavaju dijagnostiku i lečenje pacijenata.

Zamenica gradonačelnika Dijana Jakšić Kiurski istakla je da je od početka godina kompanija „Tisa Automotiv“donirala opremu vrednu 700.000 dinara.

Privredno društvo “Tisa Automotive”, koje zapošljava ukupno 1.023 naših sugrađana u svojim fabrikama u Kikindi, Senti i Bečeju društveno je odgovorna kompanija koja se u više navrata, na poziv grada Kikinde, odazvala da pomogne lokalnoj zajednici da se uspešno bori protiv epidemije virusa korona, napomenula je Doroća Silađi, direktor za komunikacije Tisa grupacije.

Firma “Tisa Automotiv” je ove godine Gradskoj upravi donirala 5.000 komada zaštitnih maski, 100 vizira, kao i materijal za izradu zaštitnih maski, a poslednja u nizu donacija je EKG aparat Opštoj bolnici kao i po 50 vizira za zaposlene u Bolnici i Domu zdravlja.