Koalicija „Odbranimo Kikindu“ saopštila informaciju o zloupotrebi sredstava Grada Kikinde

U susednoj opštini Nova Crnja, održani su izbori za Savete seoskih mesnih zajednica. Tim povodom koalicija „Odbranimo Kikindu“, ponovo podseća na odluku Skupštine Grada Kikinde o neraspisivanju izbora za predsednike devet seoskih mesnih zajednica. Ispred koalicije danas se novinarima obratio poverenik Liberalno demokratske partije Miroslav Panić iznoseći informacije o zloupotrebi sredstava Grada Kikinde u stranačke svrhe Srpske napredne stranke na izborima u Novoj Crnji.
vlcsnap-2016-11-30-14h24m36s221

– Isti ljudi koji su našoj koaliciji i meni lično spočitavali, da ako želimo izbore treba da ih mi platimo, ili da je trošak dva puta ići na izbore, prethodnih nekoliko dana su učestvovali na izborima u susednoj opštini koristeći državne resurse, opštinske resurse, gde su radnici uprave službenim vozilima opštine danima obilazili naseljena mesta u opštini Nova Crnja, sistemom od vrata do vrata sa kandidatima, izjavio je Miroslav Panić.

Iz koalicije navode da će njihovi odbornici na narednom zasedanju Skupštine Grada Kikinde postaviti odbornička pitanja u vezi sa informacijama koje su dobili od svojih stranačkih kolega iz susedne opštine.