Kikindski SNS jednoglasno za Vučića

Na sednici Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Kikindi održanoj u četvrtak članovi su jednoglasno prihvatili predlog i doneli odluku da podrže kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Srbije.
-Mi zahtevamo i interes je ove zemlje i Kikinde da Aleksandar Vučić bude kandidat Srpske napredne stranke za predsednika Republike – naglasio je Pavle Markov, predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke i gradonačelnik Kikinde.


Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke, Milenko Jovanov, istakao je da je veoma važno da u složenim okolnostima u zemlji i regionu, Srbija očuva svoju stabilnost i samostalnost, kao i da nastavi svoj oporavak i razvoj, te da Aleksandar Vučić zaslužuje bezrezervnu podršku.

Glavni odbor SNS-a jednoglasno je podržao Aleksandra Vučića za kandidata na izborima za predsednika Srbije koji je sinoć i prihvatio kandidaturu. U obraćanju članovima Glavnog odbora Vučić je poručio da je ponosan na članove SNS-a i da je zahvalan na podršci. Predsednik SNS-a istakao je da je prihvatio kandidaturu zato što čvrsto veruje da su ovoj zemlji potrebni rad, stabilnost, investicije, nove bolnice.
Kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Srbije podržali su: SPS, JS, PUPS, SDPS, SPO, SVM, PS.