Kikindski privrednici na Međunarodnom sajmu u Zrenjaninu

Regionalna privredna komora Kikinda je jedanaesti put učestvovala na Međunarodnom sajmu ‘’INOCOOP 2016.’’ u Zrenjaninu. Na kikindskom štandu svoje proizvode i promotivne materijale predstavili su : Opšte udruženje preduzetnika, firme “Lira”, “Blik produkt”, “Multipak”, “Novum”, “Micron”, “Vikumak” iz Iđoša . Od preduzetnika predstavili su se : SZR ‘’Ljiljina supica’’, Destilerija “Šurlan”, Zeljković sapuni, Ikonopisna radionica Sandre Stanković, I&I socks, BB fashion, Butik sveća, Banatski plastenik ex SZTR ‘’Pavlov’’ .

mirovicpok_2508 (1)

Ovogodišnji ‘’InoCoop 2016.’’ ima preko 200 izlagača iz desetak zemalja, a Regionalna privredna komora Kikinda predstavila je petnaestak izlagača.

Štand su posetili mnogi predstavnici Regionalnih i županijskih komora iz zemlje i inostranstva, pre svega Rumunije, Hrvatske, Mađarske, Bosne i Hercegovine, Republike Srpske, Češke, a za proizvode kikindskih firmi interesovao se i ekonomski ataše Rumunije. Štand Kikinđana privukao je pažnju i predsednika Pokrajinske vlade Vojvodine Igora Mirovića, koji je otvorio ovogodišnji sajam.