Kikinda u konkurenciji za nagradu “Najbolje iz Srbije”

Grad Kikinda sa manifestacijom “Dani ludaje” i fabrika “Toza Marković” kandidati su za nagradu “Najbolje iz Srbije“. To je tradicionalna akcija Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacije i  Privredne komore Srbije i od 2004. godine do sada, 312 dobitnika je ponelo ovu titulu.

Nagrada “Najbolje iz Srbije” je merilo uspeha, tržišne prepoznatljivosti i poverenja potrošača. O značaju i prestižu koji donosi titula govori podatak da je u akciji do sada učestvovalo više od 1700 brendova. Kikindska manifestacija “Dani ludaje” navela je za našu tv kuću, ispred Kancelarije za turizam, Olivera Marinkov, kandidat je za ovu prestižnu nagradu, u kategoriji najbolje turističke manifestacije:

Ovo nije prvi put da grad  Kikinda konkuriše sa manifestacijom “Dani ludaje”. Prethodnih godina smo takođe učestvovali, ali jednostavno nismo imali sreće da dobijemo nagradu. Ove godine smo malo dopunili prijavu, zato što je grad nagrađen  posebnim priznanjem “Turistički cvet”, koji nam je dodelilo Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacije. Iz tog razloga se nadamo da će manifestacija ovoga puta osvojiti nagradu.

Kriterijumi su određeni posebnom metodologijom, koja obuhvata analizu tržišta, zatim glasanje potrošača, poslovnih partnera i stručnjaka, kao i ocene žirija. Bira se najbolji robni i korporativni brendovi, organski proizvodi, manifestacije, izvoznici, turistički smeštaj i startap preduzeća. Osim manifestacije “Dani ludaja” i kikindska fabrika “Toza Marković” je kandidat za nagradu “Najbolje iz Srbije”. Za ovu kikindsku kompaniju možete glasati u kategorijama najbolji izvoznik, među velikim preduzećima i proizvodna dobra i poslovne usluge