“Kikinda 1909” konačno upisala nove bodove

FUDBAL

VOJVOĐANSKA LIGA ISTOK 19.KOLO

Nakon dva teška uzastopna poraza, OFK „Kikinda 1909“ prekinula je ovaj loš niz pobedivši „Vojvodinu 1928“ iz Perleza 5:1. Već na poluvremenu žabeležen je rezultat 2:0 da bi u drugom delu utakmice kikinđani postigli još 3 gola a gosti iz Perleza 1.

FK „Sloboda“ je na domaćem terenu ugostila „Slogu“ iz Plandišta i očekivano izvojevala pobedu 2:0. Nakovački „Polet“ koji je ugostio „Jedinstvo“ iz Banatskog Karađorđeva takođe beleži pobedu 1:0. „Kozara“ je u gostima klubu iz Omoljice upisala nova 3 boda, dok je „ŽAK“ jedini među klubovima Vojvođanske lige istok u 19 kolu poražen i to u Žitištu gde se sastao sa tamošnjim „Begejom“.

PODRUČNA FUDBALSKA LIGA ZRENJANIN 19.KOLO

U 19. kolu Područne lige Zrenjanin, Ruskoselska „Crvena zvezda“ beleži pobedu nad ekipom „Vojvodine“ iz Novog Miloševa 3:2, a bašaidska „Vojvodina“ pobedila je „Mladost“ iz Lukićeva 2:1.

KOŠARKA

„Vojvodina“ iz Bašaida konačno je nakon 6 kola poraza upisala nove bodove. U utakmici sa somborskim „Džokerom“ ostvarili su značajnu prednost u prvoj četvrtini 34 :15, koju somborci nisu uspeli da dostignu bez obzira na pobede u sve tri proeostale četvrtine. Bašaid se pomakao sa poslednjeg mesta tabele ali sa Crvenkom i dalje deli isti broj bodova.

„Velika Kikinda“ je zasigurno zadovoljna postignutim rezultatom u 24. kolu jer je u u gostima pobedila trećeplasiranu ekipu „Sivca“. Kikinđani su slavili sa 7 poena razlike i konačnim rezultatom 101:94.