Kao u stara dobra vremena šetnja korzom i diskoteka “Delfin”

Kao u stara dobra vremena  Kikinđani će predstojećeg vikenda imati priliku da se prošetaju kikindskim korzom i da se prisete najlepših trenutaka mladosti u diskoteci „Delfin“. Šetnja korzom zakazana je za subotu u 19 sati.

-Skup je kod Katoličke crkve u 19 sati. Pored šetnje sugrađani će imati priliku i da pogledaju fotografije sa korzoa iz prošlog veka i prisete se kako je to bilo nekada. Fotografska radnja „Sretenović“ imaće svoj pano, a podsetila bih da su ove šetnje bile prilika da se mladi upoznaju i zaljube – napomenula je Jasmina Milankov, v.d. direktorica Turističke organizacije i dodala da je poslenji put u okviru „Kikindskog leta“ korzo organizovan 2014. godine.

Po završetku šetnje druženje će u 21 čas biti nastavljeno u diskoteci „Delfin“ i to ovoga puta na Starom jezeru na mestu gde je diskoteka i bila od 1977. do 1982. godine, kada je zgrada izgorela.

-Ovo je četvrti put da organizujemo diskoteku „Delfin“. Poznate hitove sedmadesetih i osamdesetih godina 20. veka puštaće DJ Sava Grabić. Pozivam i mlađe sugrađane da nam se pridruže i vide kako su se nekada njihovi roditelji, ali i bake i deke zabavljali – istaka je Jasmina Milankov.

U nedelju, 8. avgusta u dvorištu Kurije biće organizovan koncert duvačkog orkestra DVD-a. Početak je u 21 sat , a ulazak je besplatan. Svi događaji organizuju se u okviru „Kikindskog leta“.