Izbor za „Miss Kikinde“ održaće se 6. juna

Nakon nekoliko godina pauze, u Kikindi će se održati zvanični izbor za najlepšu sugrađanku. Šta ova titula može da donese budućoj izabranoj lepotici, otkrila nam je Đurđina Vojvodić, Kikinđanka koja je pre dve godine bila Miss šarma Vojvodine i finalistkinja izbor za Miss Srbije.

Naša sagovornica pre dve godine bila je finalistkinja izbora za Miss Srbije. Otkrila nam je koliko se njen život od tad promenio:

-Mnogo putujem, a kao finalistkinja dobila sam stipendiju jednog prestižnog koledža, što očekuje i devojke koje sad uđu u finale. Upoznala sam mnogo ljudi, učim, putujem, a usput i zarađujem. Konstantno radim na sebi i stvorilo mi se mnogo prilika.

Izbor za najlepšu devojku ne svodi se na puko ocenjivanje fizičkog izgleda, tvrdi Đurđina Vojvodić. Lepota je subjektivna stvar, a jedna misica mora biti kulturna, obrazovana, prava dama, koja će na najbolji način predstavljati svoj grad i naposletku i svoju državu.

Organizatorka je pozvala sve devojke da se prijave na ovo takmičenje. U uži izbor ući će 10 do 15 devojaka, koje će nastupiti na finalnoj večeri 6. juna u restoranu „Rajska oaza“. Cena ulaznice za ovaj događaj iznosi 300 dinara.