Ili na fudbal ili na rukomet, OFK Kikinda igra sutra u 13h, rukometašice u 14 h, a rukometaši u 19 sati, vaterpolo je u nedelju

Dobre utakmice igraće se u Kikindi, pa je to i prilika da se posvetite navijanju za omiljeni tim.

FUDBAL: Fudbaleri OFK „Kikindestigli su do 14. kola. Njih sutra očekuje susret sa “Vršcom” koji je jedan od klubova koji pretenduje na prvo mesto. Utakmica se igra na domaćem terenu sa početkom u 13 časova. Ovo je ujedno poziv za najvijače da dođu i navijaju za momke sa gradskog stadiona u pretposlednjem kolu i poslednjoj utakmici jesenjeg dela prvenstva na domaćem terenu.

U Vojvođanskoj ligi Istok, „Sloboda“ će igrati kod kuće, na stadionu „Ilija Pantelić“ gde dočekuje Proleter iz Banatskog Karlovca. „Kozara“ putuje u goste „BAK-u“ u Belu Crkvu, dok će ruskoselska „Crvena zvezda“ biti gost „Jedinstvu“ u Vlajkovcu.

U Područnoj fudbalskoj ligi Zrenjanin Mokrinčani putuju u goste psolednje plasiranom timu “Radnički” u Sutjesku. Lider PFL Zrenjanin , “Polet”, u Nakovu dočekuje “Borac” iz Aleksandrova, te se takođe od momaka iz Nakova očekuje lakša i opuštenija igra u preposlednjem kolu. ŽAK“ odlazi u Banatski Despotovac u goste timu „Mladost“ a Vojvodinau Bašaidu dočekuje zrenjaninski „Banat“.

RUKOMET: I sutrašnji dan u sportskoj dvorani hale „Jezero“ podređen je rukometu. MRK „Grindex“ Kikinda u 19 sati dočekuje „Kolubaru“ iz Lazarevca. Ovo, inače 8.kolo Super B lige ujedno će biti i humanoitarnog karatkera jer će prihod od prodaje karata biti usmeren na prikupljanje sredstava za lečenje sugrađanina Arsena Tanackova koji je posle teške saobraćajne nesreće ostao nepokretan.

Devojke igraju sutra u 14 časova. One takođe u 8.kolu Super B lige na domaćem terenu dočekuju “Petrovaradin” i već sasvim jasno, jesenji deo prvestna završavaju kao liderke tabele.

Veterpolisti ŽAK-a u nedelju u 19 sati dočekuju trenutno prvoplasiranim tim Prve B lige „Sava“ iz Šapca i imaju velike ambicije kada je ovaj susret u pitanju. Ukoliko ostvare pobedu popeće se na drugo mesto tabele Prve B lige Srbije , a s obzirom da imaju utakmicu manje, to će faktički značiti da su na prvom mestu. Kako se utakmica igra se na domaćem terenu očekuju veliku podršku publike.