Humanitarna rock svirka za Nikolu Isakova

Ljubitelji istinskog rokenrol zvuka okupili su se u Bifeu 67. Iako se svirke na ovoj lokaciji održavaju svake srede, ova je imala poseban karakter. Glavni organizator ovog događaja bio je Vladimir Volkov iz benda „Ledene oči“.

Sakupljena sredstva, 31.150 dinara i 60 evra, biće usmerena za kao pomoć Nikoli Isakovu, koji boluje od malignog tumora na mozgu, najagresivnijeg 4. stepena. Lečenje zahteva skupu terapiju, tretmane i poseban režim ishrane i on se sa porodicom preselio u Beograd, kako bi se izborio sa ovom opakom bolešći.

Bez velikih planova, potpuno spontano bendovi su se okupili samo sa jednim ciljem, da pomognu Nikoli. Evo i kako je koncipiran progaram:

-Kao i svake srede jam session, jer svako ima neki svoje prijatelje sa kojima nastupa. Zasviralo je oko pet ekipa. Mogle su se čuti različiti oblici rokenrola.

Ova humanitarna svirka može se smatrati najlepšim uvodom za Suvačarski demo fest. Pored starih dobrih rokenrol pesama, publika je mogla da čuje i neke evergrin melodije u rock blues aranžmanu.