Humanitarna akcija “Paketići za decu sa Kosmeta” traje do 27. decembra. Uključile se škole, vrtići, udruženja žena, firme, pojedinci…

 

U GrO Saveza potomaka ratnika Srbije 1912. – 1920. godine koji je na poziv prijatelja iz Humanitarne organizacije ”Svi za Kosmet” uključen u akciju sakupljanja sredstava za pravljenje i podelu prazničnih paketića ugroženoj deci iz enklava u južnoj srpskoj pokrajini, podsećaju sve koji bi da učestvuju u ovoj humaniranoj akciju da ona traje do petka 27.decembra.
Saveza potomaka i humanitarna organizacija „Svi za Kosmet“ još jednom pozivaju pojedince, građane, preduzetnike, firme, škole, sve ljude dobrog srca da učestvuju u humanitarnoj akciji ”Paketići za decu sa Kosova i Metohije”
Istovremeno, GrO Saveza potomaka izražava veliku zahvalnost gradu Kikinda na učešću u ovoj akciji i doniranju značajnog broja igračaka, kao i svim školama, dečijim vrtićima, građanima, udruženjima žena, firmama koji su aktivno učestvovali u sakupljanju slatkiša i igračaka.
Cilj ove akcije je da pomognemo najugroženijima i ulepšamo im predstojeće praznike. Ovo je peta uzastopna godina u kojoj se akcija organizuje, a samo tokom prošlogodišnje, obradovani su mališani iz 123 enklave i podeljeno je 5300 paketića.
Ove godine u akciji učestvuje veliki broj ljudi, u 90 gradova u 14 zemalja. Možete se pridružiti doniranjem slatkiša, slaniša, igračaka ili novčanih sredstava.
Sve informacije mogu se dobiti na broj telefona 061 221 6781 a prikupljena sredstva mogu se dostaviti u prostorijama GrO Saveza potomaka ratnika Srbije na Trgu srpskih dobrovoljaca broj 10 radnim danima od 11 – 14 časova, do idućeg petka.
Pojedinci, preduzetnici, firme koje bi želeli da uplatom novčanih sredstava pomognu ovu akciju, mogu ih uplatiti na tekući račun Humanitarne organizacije „Svi za Kosmet“ 285 – 2295090000074 – 05.
Paketići će deci sa Kosmeta biti podeljeni za Srpsku Novu godinu i Savindan.

ZAJEDNO MOŽEMO MNOGO!Obradujmo decu sa Kosmeta!