Humani srednjoškolci

vlcsnap-2016-11-07-11h29m46s59

Predstavnice učeničkih parlamenata Ekonomsko – trgovinske škole i Gimnazije „Dušan Vasiljev“ posetile su školu „Šesti oktobar“. One su ovoj obrazovnoj instituciji uručile donaciju u vidu opreme za fizičko vaspitanje neophodnu za rad sa decom sa smetnjama u razvoju.

Učenički parlamenti ovih srednjih škola organizovali su 13. juna humanitarnu žurku u klubu „Pazzia“, gde su prikupljali novac za pomoć Školi za osnovno obrazovanje i vaspitanje učenika sa smetnjama u razvoju „Šesti oktobar“.

vlcsnap-2016-11-07-12h35m49s84Ovo nije prvi put da učestvujemo u humanitarnim akcijama, jer smo novac skupljali i za igraonicu „Čigra“. Trudićemo se da i u buduđnosti pomognemo onima kojima je pomoć neophodna, istakla je Željana Tomin, predsednica učeničkog parlament Ekonomsko – trgovinske škole.

Vrednost opreme je 30 hiljada dinara. Donirane sprave i rekviziti koristiće se u svakodnevnom radu na časovima fizičkog vaspitanja, odnosno u časovima korektivno – preventivnih vežbi i za reedukaciju psihomotorike. Direktorica ove škole Vesna Vasić zahvalila se svima koji su učestvovali u ovoj humanitrarnoj akciji i tako pomogli školi „Šesti oktobar“,