Gradski odbor SNS donirao biblioteci Kulturnog centra 500 naslova

U prisustvu poverenika Gradskog odbora Srpske napredne strane Nikole Lukača i Stanislave Hrnjak, predsednika Saveta za nauku i tehnologiju Srđana Sivčeva i članova, biblioteci Kulturnog centra Kikinda donirane su knjige.

-Savet za nauku i tehnologiju gradskog odbora SNS prepoznatljiv je po ovakvim aktivnostim u prethodnom periodu. Epidemiloška situacija je takva da smo odlučili da knjige koje smo ranijih godina donirali građanima u akcijama na Gradskom trgu sada poklonimo biblioteci Kulturnog centra. Ideju da se otvori biblioteka u ovoj ustanovi podržali smo i na ovaj način – istakla je Stanislava Hrnjak, poverenica GrO SNS.

-Zahvaljujem se povereništvu gradskog odbora jer realizujemo šesta po redu akciju dodele knjiga. Sakupljenih 500 naslova odlučili smoovog puta  da dodelimo biblioteci Kulturnog centra i tako obogatimo fond knjiga koji imaju – dodao je Srđan Sivčev, predsednik Saveta za nauku i tehnologiju GrO SNS.

Direktorica Kulturnog centra Kikinda Tanja Nožica zahvalila je na donaciji.

-Kulturni centar pokrenuo je akciju “Pokloni knjigu Kulturnom centru” i pre mesec i po dana mi smo otvorili i biblioteku u našim prostorijama – napomenula je Tanja Nožica.

Tanja Nožica još jednom je pozvala građane da doniraju knjige ovoj ustanovi kako bi biblioteka bila što bogatija i raznovrsnija.