Gradski odbor Pokreta socijalista: Vojska Srbije ispred svih u regionu, potvrda stigla i od američkog vojnog portala

Gradski odbor Pokreta socijalista: Vojska Srbije ispred svih u regionu, potvrda stigla i od američkog vojnog portala

U Gradskom odboru Pokreta socijalista ističu da je regionom odjeknula ocena poznatog američkog vojnog portala “Global fajer pauer” da je Vojska Srbije, u odnosu na prošlu godinu napredovala za 13 pozicija, i da je od 138 zemalja koje se prate i ocenjuju zauzela 65.mesto, a ispred država svih u regionu.

“Ponosni smo na predsednika države Aleksandra Vučića i ministra odbrane Aleksandra Vulina što su obezbedili da naša snažna i moderna vojska bude garant naše neutralnosti i bezbednosti”, ističe se u saopštenju Save Orelja, predsednika Gradskog odbora Pokreta socijalista. U saopštenju se podseća da su se “posle petooktobarskih promena Tadići i Šutanovci utrkivali ko će više napuniti železare i topionice tenkovima,topovima,vozilima i drugom još ispravnom tehnikom dovodeći vojsku na rub srama gde su joj strani generali krojili sudbinu”.

“I danas bi oni ponovo da dođu, ali ih narod više neće, ne želeći da se u njegovo ime drugima klanjaju i izvinjavaju, podvlače u kikindskom odboru Pokreta socijalista.