Gradonačelnik Markov upriličio prijem za dr Vladimira Kljajića

Docent doktor Vladimir Kljajić specijalista otorinolaringologije rođen je u Kikindi i posle srednje škole studije medicine upisao je Novom Sadu gde je zaposlen u Kliničkom centru. Kako zbog poslovnih obaveza nije bio u mogućnosti da nagradu preuzme prilikom svečanosti u Skupštini grada, za dr Kljajića gradonačelnik Pavle Markov upriličio je prijem.
-Prilikom razmatranja kome ćemo dodeliti nagradu želja nam je bila da okupimo što veći broj uspešnih Kikinđana, među koje spada dr Vladimir Kljajić. Naš grad ima stručnjake u svim oblastima života i rada i naš cilj je da im se odužimo i okupimo ih – istakao je Pavle Markov, gradonačelnik.


Iako uspešan lekar dr Vladimir Kljajić nije zaboravio mesto u kom je rođen i gde je proveo najlepše godine mladosti. Zahvaljujući na vrednom priznanju specijalista otorinolaringologije je istakao.
-Ovo priznanje me je iznenadilo i velika je čast što sam dobio priznanje iz mesta odakle potičem. Ono je ujedno i podsterk u mom daljem radu i usavršavanju – rekao je dr Vladimir Kljajić
Dr Kljajić nedavno je postao i vanredni profesor Medicinskog fakulteta u Novom Sadu, a predsednik je i otorinolaringološke sekcije srpskog lekarskog društva.