FK “Kozara” remizirala, “Kikinda 1909” i “Sloboda” slavile, ŽAK poražen

U 7. kolu Srpske lige – Vojvodina „Kozara“ iz Banatskog Velikog Sela kao domaćin „Vojvodini“ iz Perleza nije uspela da pobedi i tako uhvati priključak za sredinu tabele. Utakmica je završena rezultatom 2:2.

-Imamo za čim da žalimo. Dva puta smo vodili, a ekipa je igrala disciplinovano i stvoreno je dosta šansi. Ipak, smatram da smo suviše lako dozvolili da dobijemo dva gola – istakao je Slobodan Mitrović, trener FK „Kozara“.

Važno je da se narednu nedelju sa ekipom „Vršca“ iskoriguju greške kako bi se što spremnije ušlo u novu utakmicu. Na tabeli „Kozara“ je 13. sa šest bodova.

U Vojvođanskoj ligi -Istok OFK „Kikinda 1909“ na Gradskom stadionu sa 4:1 slavila je protiv „Borca“ iz Starčeva. „Sloboda“ iz Novih Kozaraca sa 5:1 u Žitištu je savladala „Begej“ . ŽAK je u Krajišniku izgubio sa 3:2 od „Krajine“. Na tabeli “Kikinda 1909” zauzima drugo mesto sa 15 bodova, sa bodom manje “Sloboda” je treća dok je ŽAK 14. sa šest bodova.

U 7. kolu Područne lige Zrenjanin ruskoselska „Crvena zvezda“ na svom terenu sa 3:0 pobedila je „2.oktobar“ iz Kumana. „Polet“ jne u Nakovu poražen sa 2:1 od „Kleka“ . Mokrinski „Delija“ je u Bočaru remizirao 2:2 protiv „Jedinstva“.Na tabeli sa 12 bodova “Crvena zvezda” zauzima osmo mesto, “Delija” je sa dva boda manje na devetom mestu, dok je “Polet” 11. sa sedam bodova.

U Međuopštinskoj ligi „Žitište-Kikinda“ bašaidska „Vojvodina“ kao domaćin sa neverovatnih 12:2 pobedila je „Proleter“ iz Međe. „Napredak“ iz Banatske Topole u Hetinu sa 3:2 izgubio je od ekipe „Terekveša“.