Fabrika “Tisa Automotiv” na godišnjicu rada otvara novi pogon

Fabrika „Tisa Automotiv“ pogon u Kikindi otvorila je pre godinu dana i od tada do danas ulaže u razvoj. Ovog momemnta u kompaniji ima zaposlenih više od hiljadu Kikinđana, najviše u našem gradu, a manjim delom sugrađani rade i u pogonu u Senti i Bečeju. Da su uslovi rada vrlo dobri i da se poštuju sve zdravstvene mere uverili su se prilikom današnje posete gradonačelnik Nikola Lukač i njegovi saradnici.

-U ponedeljak počinje sa radom novi pogon koji će imati 45 zaposlenih. Radnici koji će radito su iz Bašaida i banatske Topole, a trenutno rade u bečeju, a zaposlićemo i Kikinđane- rekao je Radovan Ignjatov, zamenik generalnog direktora.

Gradonačelnik Lukač napomenuo je da je fabrika „Tisa Automotiv“ pokazala izuzetnu društvenu odgovornost tako je pomogla rad zdravstvenih ustanova i škola.

 

Gradonačlenik Lukač napomenuo je da je fabrika „Tisa Automotiv“ pokazala izuzetnu društvenu odgovornost tako je pomogla rad zdravstvenih ustanova i škola.

Zaposleni napominju da su zadovoljni kako uslovima rada tako i zaradom.Kompanija ”Tisa Automotiv” bavi se proizvodnjom električnih kablova za automobilsku industriju.