„Dve tufne“

Proslave rođendana, venčanja i drugih važnih događaja danas su nezamislivi bez interesantne dekoracije. Kikinđanka Adrijana Blagojević bavi se izradom unikatnih ukrasa, koje ulepšavaju različite svečanosti.

Dve tufne“ predstavljaju novu vrstu kreativnog preduzetništva u Kikindi. Ovaj koncept online biznisa pre osam meseci osnovala je naša sugrađanka Adrijana Blagojević.

Ponuda njenih radova je veoma raznovrsna. Delatnost je sa sitnica vremenom počela da se proširuje na kompleksije aranžmane. U kreativnom stvaralaštvu važnu ulogu imaju Adrijanine mušterije.

-Uglavnom pravim proizvode za devojčice i dečake. Roditelji se često opredeljuju da iznenade svoje mališane interesantnim rođendanskim aranžmanima. Proširila sam i asortiman svadbene dekoracije. Sada se bavim i dekoracijom šampanj čaša i izradom kićanki, kao i svega ostalog što je neophodno za poseban dan, kaže naša sagovornica.

Dve tufne“ imaju i asortiman za muškarce, u kojem se mogu naći jedinstvene leptir mašne i kravate. Inovativnost je neophodna stavka modernog biznisa. U njemu je sve važno, pa tako i sam naziv firme koji simbolično znači početak, jer kako naša sagovornica kaže:

Sve počinje od jedne tačke ili tufne.

Najjeftiniji proizvod košta 30 dinara, dok složeniji aranžmani dostižu cenu do 2000 dinara. Proizvodni asortiman „Dve tufne“ može se pogledati na facebook stranici Adrijane Blagojević.