Duel Železničara i Velikoselaca u nedelju na Vašarištu

Lokalni derbi Vojvođanske lige Istok ujedno je i susret trenutno pretposlednje rangiranog tima na tabeli i drugoplasirane ekipe. Iako će ŽAK u nedelju imati prednost domaćeg terena, „Kozara“ je u ovom meču favorit, a pobeda bi povećala šanse da se ovaj klub domogne liderske pozicije, što dosta zavisi i od sutrašnjeg meča u kojem se sastaju Vršac i OFK „Kikinda 1909“. Nešto slabiji izazov očekuje i fudbalere „Slobode“, koji će pred svojim navijačima ugostiti „Mladost“ iz Omoljice, koja za novokozaračkom ekipom zaostaje sa 8 bodova i nalazi se dve pozicije ispod domaćina. Nakovački „Polet“ putuje u Žitište, gde ga dočekuje „Begej“. Najavljeni mečevi počinju u 16 sati i 30 minuta.

Vojvođanska liga Istok – 26. kolo

ŽAK – Kozara

Vršac – OFK Kikinda 1909

Sloboda – Mladost

Begej – Polet

Osokoljeni pobedama u vanrednom kolu, bašaidska „Vojvodina“ i ruskoselska „Crvena zvezda“ ovog vikenda pokušaće u gostima da nastave sa dobrim partijama. Tim iz Bašaida sutra će u gostima odmeriti snage sa „Krajinom“, dok će se Ruskoselci u nedelju u Mužlji sastati sa „Lehelom“ u 26. kolu Područne lige Zrenjanin. Utakmice startuju u 17 sati.

Područna liga Zrenjanin – 26. kolo

Krajina – Vojvodina

Lehel – Crvena zvezda

U nedelju u gostima igraju i lokalni klubovi iz Međuopštinske lige Kikinda – Žitište. „Delija“ putuje u Srpski Itebej, na duel protiv „1. oktobra“, a „Napredak“ iz Banatske Topole igraće protiv „Bege“ iz Novog Itebeja.

Međuopštinska liga Kikinda – Žitište – 19. kolo

1. oktobar – Delija

Bega – Napredak