Dragica Makivić iz Kikinde osvojila “fijat” 500 L

Dragica Makivić, medicinska sestra u penziji, jedina je Kikinđanka koja je u ovogodišnjoj nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi” osvojila jednu od glavnih nagrada, automobil “fijat” 500 L. Kako ističe i dalje ne može da poveruje da je njena koverta izvučena među više od 10.000.000 pisama, a zamalo da propusti izvlačenje.

-Kada sam upalila televizor već je izvučena moja koverta. Prepoznala sam moj rukopis, a kada je voditelj pročitao moje ime i prezime nisam mogla da verujem u toliku sreću – kaže Dragica Makivić.

Srećna dobitnica otkriva da ima automobil marke “punto” star osam godina, ali da ga retko vozi iz zdravstvenih razloga. Napominje da je tu unuk Bojan koji se služi autom.Dragica nam je otkrila da je poslala oko 300 koverti od početka takmičenja.

Pesme Sergeja Ćetkovića koji je izvukao koverat sada će imati posebno mesto, dodaje Dragica. Naša sugrađanka već 35 godina ima vozačku dozvolu i novi automobil najverovatnije će dati unuku, a njoj će ostati “punto”.

I prošle godine Kikinđani su imali sreće u ovoj nagradnoj igri. Tada su vaspitačica Aleksandra Nakrajkućin i Ivan Kaloper, penzioner takođe osvojili automobile.