Dodeljeno 180 bebi paketa

Za 180 beba rođenih u oktobru, novembru, decembru, januaru i februaru, u Kikindi i mesnim zajednicama, dodeljeni su bebi paketi.Pored lokalne samouprave, u akciji darovanja najmlađih sugrađana učestvuju i privredni subjekti, članovi “Bebi kluba”. Poželevši roditeljima dobrodošlicu gradonačlenik Pavle Markov koji je istakao da mu ovi susreti predstavljaju zadovoljstvo.

-Bebi klub osnovan je pre nekoliko godina i svakim danom raste. Naš cilj je da kao Grad Kikinda i kao pojedinci na praktičan način pokažemo šta su za nas prave vrednosti naše sredine. Znamo da ovi pokloni za vaše bebe neće rešiti sve što vam treba, ali je znak pažnje i način da vam pokažemo da mislimo na vas. Svima vama želim puno zdravlja i sreće, a na nama je da našu Kikindu učinimo boljom i lepšom kako bi ovi mališani rasli i razvijali se u što boljem okruženju.

Roditelji su zahvalili na pomoći, koja je, kako ističu, uvek dobrodošla.

Prvi čovek grada rekao je da je cilj lokalne samouprave da pokloni za bebe budu korisne najmlađim sugrađanima:

-Paketi sadrže multifunkcionalnu stolicu koja će moći da se koristi više godina. Ove godina novina su torbe u koje će roditelji nositi sve ono što im je potrebo za bebu kada izađu iz kuće.

Vrednost paketa je oko 8.000 dinara, a osim navedenog za bebe je obezbeđena i oprema koja im treba u prvim mesecima života.