Doček Nove 2020. u kikindskim lokalima. Bilo veselo i u Udruženju penzionera kao i u KUD-u “Eđšeg”


Novogodišnja noć, koja je za nama, Kikinđane je motivisala da uz muziku i dobro raspoloženje isprate Staru i dočekaju Novu godinu, u ambijentu poznatih restorana. Veselje, uz odabir dobrog menija i odgovarajuće muzike, bez  incidenata, obeležje su dočeka ove 2020. godine.

Dobra atmosfera mogla se već na samom početku večeri zabeležiti u restoranu BelaVila, gde su se za doček opredelili mlađi sugrađani.  Sve sale su već sredinom decembra bile rasprodate, a i za reprizu je ponuda takođe bila vrlo atraktivn,a te se u ovom restoranu nadaju vrlo dobroj zaradi, kako tvrde, koja odgovara izuzetnoj ponudi.

Gosti restorana imali su podosta želja, na kojima će najverovatnije poraditi sami, ali je ambicija da ih u veselom društvu požele tačno u ponoć, sasvim prikladna. Restoran “Lovac” ima reputaciju mesta u kom je provod zagarantovan, zbog vrlo dobrog repertoara benda koji tamo nastupa već godinama.

Uz različite ritmove, žanrove bili su dovoljno atraktivni da motivišu i mlade i starije na igru i veselje, što je ono što se i očekuje u najluđoj noći. I u ovom restoranu je prodaja karata zadovoljavajuća, ali je repriza, prema nepisanom pravilu daleko nadmašila očekivanja, ali i mogućnost ponude mesta, te su sve karte planule. Kako smo mogli da zabeležimo, kako se veče bližilo kulminaciji, atmosfera je bilo sve više uzavrela, te se igralo i pevalo, slikalo, snimalo. Zadovoljni gosti, neko za stolom uz zalogaj, a neko uz muziku znali su zašto, poslednju i prvu noć u godini provode baš u Lovcu. U KUD-u „Eđšeg“tradicionalno je najveselije. Velika sala kluba činilo se da je bila preuska za sve one koji su želeli da igeaju i pevaju, a prema našem opažanju, vrlo mali broj je bio onih koji su noć provedili samo sedeći za stolom.

I stariji i malo mlađi i roditelji i deca, sve generacije, uz mađarsku i srpsku muziku uživali su bez ikakvih incidenata, ili narušavanja lepe praznične atmosfere. Nešto mirniju atmosferu, uz lakše ritmove zatekli smo u kikindskom Udruženju penzionera.

 

Novogodišnje, bržno birane toalete, koje su videle i neke druge otmenije i raskošnijer hotelske svečane dvorane, još jednom su uz imale mogućnost da budu viđene u novogodišnjoj noći. I ovde je gotovo svako mesto bilo popunjeno, pa se uz lep ambijent igralo i družilo

 

Oni daleko mlađi izabrali su da svoje mlade godine smeste u ambijent night kluba „Pazzia“i uz ritam koji su  im diktirali  DJ-evi dočekaju 2020.