Doček Nove 2020.godine u kikindskim lokalima do 4000 dinara

Kikindski kafići i restorani, koji su istakli ponudu za doček Nove 2020. već su do sada gotovo sva mesta popunili. Cena dočeka najluđe noći u lokalima iznosi od 400 fdinara, koliko staje sama karta za ulazak pa sve do 45000 dinara, što obuhvata kompletan meni i piće u neograničenim količinama.

Još samo par dana ostalo je da ova 2019. pokaže sve svoje ćudi. Mnogi će jedva čekati da je vide leđa, dok će neki drugi ipak reći „pa ni nije bila tako loša! Sve u svemu, pripreme za neko novo leto, koje se najavljuje već 1. januara uveliko su u toku. Kikindski restorani kafići istakli su svoju ponudu već sredinom decembra. Ono što je zanimljivo je podatak da je ovog decembra daleko veća potražnja za proslavom dočeka u restoranima, nego što je to bilo ranijih godina. Primera radi tradicionalno, veliki broj mladih i starijih opredeljuju se da „Najluđu“ noć dočeka u restoranu BelAvila, koja nudi čak tri sale. Kako su nam rekli, ovoga puta već 15. decembra nije više bilo ni jednog slobodnog mesta,. Sve tri sale su dupke pune, a cena dočeka je 3950, i u ponudi je bogat švedski sto i piće u neograničenim količinama, uz tamburaše i bend „Par nepar“.

U restoranu “Lovac”, koji za cenu od 3650 nudi isti jelovnik, uz grupu tik-tak, ima još par preostalih mesta. Ove godine i restoran-picerija “Slap“, uz živu muziku ekipe Zubanov-Čanak, ima u ponudi doček Nove godine, po ceni od 4000 dinara.

 

Rajska oaza, restoran koji kako kažu imaju sve duplo, u stilu 2020 pa za cenu od 3700 dinara nude piće u neograničenim količinama, dva predjela, dve večere, a goste će zabavljati dva benda. Kada su kafići u pitanju, najčešća ponuda je dnevna varijanta, kao što je slučaj u kafeu Monca, koji će 31. raditi do 16 sati. Najt klub „SaunD „ u novogodišnjoj noći nudi veče puno igre i pesme, uz DJ-a i trubače. Ulaznice su u predprodaji i staju 200 dinara.

 

“Pazzia” najt bar takođe nudi veče prepuno specijalnih efekata, uz didžejeve i cenu karte od 300 dinara, koliko staje ulazak na novogodišnju žurku. Udruženje “Eđšeg” rasprodalo je karte već u novembru, za doček u svom domu. Po ceni od 2000 dinara oni u ponudi imaju 2 pića i večeru, uz muziku „Barna benda“.

 

Za one koji će želeti, nešto pre ponoći da se prošetaju do trga, pripremljen je raskošan vatromet uz sada već tradicionalni bečki valcer, tačno u ponoć.