Devet godina od osnivanja Gradskog odbora Pokreta socijalista

Devet godina od osnivanja Gradskog odbora Pokreta socijalista

Gradski odbor Pokreta socijalista osnovan je 18. decembra 2010. godine. Kako ističe u saopštenju za medije predsednik tog odbora Savo Orelj, njihovo devetogodišnje delovanje je u cilju ukazivanja nadležnima na konkretne probleme građana i postalo je prepoznatljivo pod sloganom “U susret problemima građana”. Ukazuje da se nisu libili da se uhvate u koštac sa pojedinim institucijama,tabloidima i pojedincima, dok su svojim medijskim saopštenjima stali u odbranu predsednika republike Aleksandra Vučića i predsednika PS Aleksandra Vulina koji su napadani od opozicionih lidera u pokušaju da se diskredituje sve ono što je dobro za našu zemlju urađeno po pitanju uvođenja redovnog služenja vojnog roka, nabavke modernog naoružanja i opreme i sprovođenja neutralne vojne politike.

Iz gradskog odbora PS, između ostalog, podsećaju da su nedavno pružili podršku inicijativi stanovnika Semlačke ulice za uredjenje prilaza Starom jezeru.

Kako se zaključuje u saopštenju, članovi tog odbora i dalje će zastupati interese građana, ukazivati na nepravilnosti, nezakonite i neetičke postupke pojedinaca, stati u odbranu svih koji žele prosperitet i integritet naše zemlje, u čvrstoj nameri, da zajedno sa svojim koalicionim partnerom SNS, grade još bolju,bogatiju i lepšu Kikindu.