“Dani odbojke” u cilju promocije sporta i fizičke aktivnosti

Sve generacije odbojkašica kluba „KI 0230“ predstavile su se danas na Gradskom trgu. Najmlađe članice su uživale u zanimljivim sportskim poligonima, a starije su imale priliku da pokažu šta znaju.Manifestacija „Dani odbojke“ organizovana je treći put u okviru Promocije sporta i fizičke aktivnosti rekla je trener OK „KI 0230“ Tamara Radlović.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-Naše predstavljanje sugrađnima je ujedno i prilika da pozovemo sve devojčice uzrasta od 6 do 15 godina da se pridruže našem klubu u Školi odbojke. Roditelji i ljubitelji sporta su se takođe takmičili na odbojkaškim terenima. Seniorke se takmiče u Prvoj vojvođanskoj ligi i kkrajem seprtembra očekuju nas prve utakmice. Spremni smo i uigrani. Očekujem da zauzmemo prvo mestoo na tabeli i pređemo u viši rang takmičenjarekla je Tamara Radlović.

Radlovićeva napominje da narednog vikenda odbojkašice očekuje 10. Međunarodni turnir „Ludaja kup“. Ona je pozvala sugrađane da proprate dvodnevni turnir u SC „Jezero“ koji će okupiti sportistkinje iz Poljske, Ukrajine, Mađarske, BiH i naše zemlje.