Cilj rukometašica “Kikinde” sredina tabele Super B lige Srbije

Cilj rukometašica “Kikinde” sredina tabele Super B lige Srbije

Uz novog trenera Mihajla Petkovića koji je u klub stigao pred kraj jesenjeg dela prvenstva i uz dobre treninge i taktiku rukometašice “Kikinde” potrudiće se da drugi deo takmičenja u Super B ligi završe na sredini tabele.

-Već 12. februara počinjemo sa utakmicama, a imaćemo ih 14 jer nismo završili jesenji deo prvesntva gde su nam ostale tri zaostale utakmice. Ambicije su da ne dođemo u opasnost od ispadanja i da budemo sigurni da ćemo ostati u ligi – istakao je Mihajlo Petković, trener ŽORK “Kikinda”.

Iako pregovori oko dolaska novih igračica u klub još uvek nisu u potpunosti završeni Kikinđankama su se već pridružile dve rukometašice.

-Prvo pojačanje je Jelena Stekić, iskusna ruometašica koja je igrala u prvom rangu španske lige. U klub se vratila i Una Babić koja je igrala u “Mokrinu” – kaže Petković.

Linea Čočaj, kapiten ističe da neće biti lako, ali da će se sve igračice potruditi da ispune očekivanja uprave, ali i navijača.Prva pripremna utakmica biće odigrana u subotu protiv zrenjaninskog “Proletera”, a u planu je da se odigra pet kontrolnih mečeva.