Ciklus malih i srednjih preduzeća: „Fluid lab“

U okviru ciklusa malih i srednjih preduzeća danas vam predstavljamo „Fluid lab“.

Laboratoriju „Fluid lab“ pre 13 godina osnovala je Snežana Grujić, specijalista medicinske biohemije. Privatnim biznisom počela je da se bavi 1999. godine, a pet godina kasnije otvorila je i prvu privatnu laboratoriju u našem gradu, sa širokim spektrom delatnosti.

-Radimo analize krvi, urina i fecesa. Iz krvi radimo analize iz oblasti hematologije, biohemije, hormona, tumor markera, alergologije, genetike… U zadnje vreme smo počeli da radimo i spermogram.

Pored toga, „Fluid lab“ sarađuje sa sličnim laboratorijama iz prestonice, kako bi pružili što kvalitetniju uslugu pacijentima. Naša sagovornica zadovoljna je poslovanjem firme, pogotovo zato što uprkos svemu, opstaju na tržištu još od 2004. godine. Laboratorijska delatnost veoma je skupa. Stoga uvek treba dobro promisliti kada se ona širi.

Pored laboratorijskih analiza, „Fluid lab“ ima organizovane kućne posete pacijentima svih starosnih dobi. Odlazak na teren može se organizovati u Kikindi i van teritorije grada. Svoju kompetenciju usmeravaju na dobrobit pacijenata.

Laboratorija se nalazi u Ulici Kralja Petra Prvog broj 72. Pored naše sagovornice, u „Fluid labu“ rade dva laboratorijska tehničara.