Bogat sportski vikend

U 11. kolu Srpske lige – Vojvodina „Kozara“ iz Banatskog Velikog Sela sutra u 14 sati pred domaćom publikom igra protiv subotičke „Bačke“. Trener Slobodan Mitrović ističe da se njegov tim priključio sredini tabele, ali da je „Bačka“ težak protivnik s obzirom na to da je jedan od kandidata za ulazak u drugi rang takmičenjaU Vojvođanskoj ligi Istok „Sloboda“ iz Novih Kozaraca takođe u 14 časova pred domaćom publikom igra protiv „Radničkog“ iz Sutjeske. OFK „Kikinda 1909odlazi u Novi Bečej gde ih čeka „Jedinstvo“. Fudbaleri ŽAK-a takođe gostuju „Begeju“ iz Žitišta .


U Područnoj ligi Zrenjanin ruskoselska „Crvena zvezda“ u nedelju u 14 sati dočekuje „Jedinstvo“ iz Bočara . Nakovački „Polet“ istog dana i u isto vreme domaćin je „Tamišu“ iz Farkaždina. Mokrinski „Delija“ odlazi u Banatski Despotovac gde igra protiv „Mladosti“.U Međuopštinskoj ligi „Žitište-Kikinda“ fudbaleri bašaidske „Vojvodine“ slobodni su u 9. kolu .„Napredak“ iz Banatske Topole u nedelju u 14 sati ugosttiće „Omladinac“ iz Ravnog Topolovca.

Rukometaši „Kikinde Grindeks“ u 7. kolu putuju u Novi Pazar. Kikindske rukometašice u Super B ligi Srbije u nedelju u 18 sati u SC „Jezero“ dočekuju „Beograd“. U Prvoj rukometnoj ligi „Sever“ rukometaši „Crvene zvezde“ sutra dočekuju drugoplasiranu Inđiju. Mokrinske rukometašice u 6. kolu odlaze u Dolovo.

U 4. kolu Druge regionalne košarkaške lige „Sever“ tim „Velike Kikinde“ je slobodan. Košarkašice u Prvoj regionalnoj ligi Sever putuju u Zemun gde ih dočekuje „Girl Basket“.

Muški odbojkaški klub „Kikinda“ u nedelju u 15 časova u SC Jezero“ u 2. kolu Prve Vojvođanske lige dočekuju „Mladost“ iz Turije.

U Prvoj B vaterpolo ligi Srbije vaterpolisti ŽAK-a putuju u Valjevo gde ih dočekuje prvoplasirani „Valis“.