Bivši Radnički dom sada je “Rajska oaza”

Bivši Radnički dom, sada je u novom ruhu i pod novim imenom “Rajska oaza”. Rad kao i izgled ovog ugostiteljskog objekta koji je sada u vlasništvu porodice Stojkov iz Kikinde, obnovljeni su, a ovde je zaposleno 19 sugrađana.
-Zaista smo se angažovali da povratimo nešto što je lepo. Tu smo da gostima pružimo sve najbolje, pustićemo da vreme sve pokaže, kaže Rajko Stojkov.

Četiri svečane i dve konferencijske sale pogodne su za različita okupljanja-od rođendana i svadbi do seminara i poslovnih sastanaka. Na meniju su domaći i strani specijaliteti.
20161001_193230Svečanosti povodom otvaranja restorana prisustvovale su brojne zvanice, prijatelji, sadašnji i budući poslovni saradnici kao i mnoge ličnosti iz javnog života grada. Uz ukusnu trpezu i tamburaški štimung, gosti su domaćinima poželeli mnogo uspeha u radu i dugo trajanje.

“Novo-staro mesto budi emocije i sećanja. Dobro je da se nešto novo otvara , to je postao trend poslednjih godina u našem gradu. Mesto fenomenalno izgleda, a za Kikindu je pozitivno i to što je otvoreno dvadesetak novih radnih mesta u privatnom sektoru”, navodi Nikola Lukač, načelnik Severnobanatskog okruga.
20161001_190223
U Restoranu “Rajska oaza” poručuju da su spremni da vam budu dobri domaćini i pozivaju vas da budete njihovi zadovoljni gosti.
(rezervacije:064 012 50 15 i 063 13 40 433).