“Antidepresiv” leči depresiju…

Kikindski punk rok bend “Antidepresiv” nastao je pre 6 godina, a pre 3 godine nastupaju pod sadašnjim imenom. Sviraju obrade, ali i autorske pesme, od kojih je jedna od najpopularnijih “Ona voli Ramštajn”.

 

Mladi kikindski bend već godinama nastupa na gotovo svim rok dešavanjima u gradu, ali su često pozivani i u drugim gradovima, kao bend, koji ima šta da pokaže. Gostujući u emisiji “Rubinizmi ”Nikola Jovanovic, Dejan Cveticanin i Mario Volas opisali su ono što su do sada prošli, a naveli su i neke od svojih ambicija. Uzora, kada je muzika u pitanju u Kikindi ima podosta, mišljenja je basista Nikola Jovanović, koji za sebe skromno smatra da je dobar basista, ali da se vokalno iskazao, potpuno neplanski…

 

-Krenuo sam da pevam, zato što nismo mogli da nađemo nikoga da nam peva. Konkretno, radi se o Gitarijadi, mi smo se prijavili, bili smo zagrejani, ali pevač nas je ostavio. I šta ćemo? Ja sam se prihvatio mikrofona, ja ću pevati. Vikao sam u mikrofon, to nije ni na šta ličilo, ali….mi smo pobedili!

 

 

 

Dejan Cvetićanin je sticajem okolnosti sin poznatog bubnjara, Milana Cvetićanina a i kum mu je bubnjar Voja Đukić, osnivač udruženja muzičara “Suvača demo fest”. Kako nam je u razgovoru rekao, sviranje tog instrumenta ume poprilično da istroši muzičara…

 

 

Solo gitarista, koji je od prvog dana u bendu, Mario Volaš, kaže da je naporno da usklade svoje obaveze sa probama, ali kada se nešto voli, onda su ustupci bezbolni…Tri mlada muzičara, koja su svojom muzikom i pojavom zaintrigirali čak i Ivana Ivanovića, kod koga su bili u gostima, svoju priču su pričali u emisiji “Rubinizmi”, koja će biti na programu televizije Rubin, u petak u 21 sat.