Aleksandar Vučić očuvaće stabilnost u državi, istakao Milenko Jovanov

Kandidaturom Aleksandra Vučića za predsednika Srbije počela je kampanja Srpske napredne stranke za izbore koji će biti održani u aprilu. Potpredsednik stranke Milenko Jovanov gostujući u emisiji “Rezervisano” istakao je stabilnost države veoma važna i da je neophodno da ona bude očuvana. Ova politička partija zajedno sa koalicionim partnerima želi da i u budućnosti u Srbiji bude nastavljen ekonomski rast, kao i razvoj zemlje.

-Niko od ostalih kandidata nije rekao da želi da pobedi bilo koga nego Aleksandra Vučića. Stoga je ljudski i viteški da Aleksandar Vučić izađe i takmiči se, u političkom smislu – istakao je Milenko Jovanov, potpredsednik Srpske napredne stranke.

Kao najveće rezultate Srpske napredne stranke Jovanov je istakao izgradnju 132 kilometara puta, otvaranje više od 50 fabrika, kao i podršku građana koja je prema istraživanjima veća od 50 procenata.

Preuzimanjem vlasti u Pokrajini pre godinu dana mnoge stvari su promenjene, a kao poslanik u Vladi Vojvodine Jovanov se zalaže da Kikinda zauzme mesto koje joj pripada.

Od važnijih projekata radiće se na infrastrukturnom opremanju za buduće investitore, a planiraju se i ulaganja koja će direktno uticati na sve građane.Kao šef odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada zajedno s odbornicima donosiće odluke koje će pomoći da se realizuju projekti za koje je politika koju je vodio gradonačelnik Pavle Markov dobila veliku podršku.