Akcija Srpske napredne stranke “Pomozimo komšiji”

Gradski odbor Srpske napredne stranke započeo je akciju “Pomozimo komšiji” u kojoj su stranački aktivisti u gradu i selima pomagali u čišćenju snega. Danas je sneg uklanjan ispred vrtića i škola a narednih dana biće pružena pomoć starijim ili bolesnim sugrađanima, tačnije onima kojima je pomoć neophodna.

Aktivisti kikindskog odbora Srpske Napredne Stranke, akcijom „Pomozimo komšiji“ najpre pomažu u čišćenju snega tamo gde se kreću naši najmlađi, kod škola, vrtića i zdravstvenih ustanova. Cilj ove akcije je da probude solidarnost Kikinđana i da ukoliko su u prilici pruže pomoć komšijama, prijateljima, poznanicima.

Potpredsednik Sprske napredne stranke u Kikindi Miodrag Bulajić rekao je ovom prilikom da se akcija odvija sinhronizovano u gradu i selima i da će trajati dok ima snega i da na ovaj način žele da pokažu da vode istinsku brigu pre svega o deci ali da žele da motivišu ljude dobre volje da daju svoj doprinos.

U fokusu današnje akcije bili su pre svega vrtići kojima je pomoć dobro došla. U akciji „Pomozimo komšiji“ u gradu i selima Kikinde učestvovalo je oko 100 aktivista SNS.