Uhapšeni Kikinđani dileri droge

Pripadnici MUP-a u više gradova i opština u Srbiji protiv 127 lica podneli su krivične prijave u redovnom postupku, 67 osoba je uhapšeno, a osam je uhapšeno po prethodno raspisanim potragama.

Uhapšena su i dvojica Kikinđana za koje se sumnja da su dieri i proizvođači droge. Jedan je uhapšen u kući, a drugi u Mikronaselju. Radi se o 28- godišnjem M.R. koji je uhapšen jer se sumnja da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Tokom pretresa stana koji koristi pronađeno je 215,7 grama marihuane tako da je priveden Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

 

Uhapšen je i priveden takođe Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu i 34-godišnji R.B. takođe zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. U njegovom posedu pronađeno je 111,29 grama marihuane, a uhapšen je u blizini OŠ “Žarko Zrenjanin”.

U akciji sprovedenoj u svim policijskim upravama u zemlji ukupno je zaplenjeno oko 83 kilograma narkotika. Poseban akcenat stavljen je na pronalazak dilera u blizini škola i u školskim dvorištima.