11 godina Televizije Rubin

Televizija Rubin danas obeležava 11 godina postojanja i rada. Naš moto je “Samo nas gledajte”, a brojne čestitke povodom rođendana stigle su nam od vernih gledalaca i poslovnih prijatelja, među kojima i od gradonačelnika Pavla Markova.

Naša kuća od samog početka do danas rukovodi se osnovnim postulatima profesije, a to je da budemo: objektivni, tačni, aktuelni, informativni, u pravo vreme, na pravom mestu.

-Kao elektronski medij koji postoji duže od decenije, važno je da idemo u korak sa tehnološkim napretkom koji će našim gledaocima omogućiti da kvalitetnije prate naš program. Najgledanija emisija TV Rubin je prvi Dnevnik koji je od ponedeljka do subote na programu u 17 sati i 30 minuta, pa ćemo se u narednom periodu potruditi da unapredimo informativni program, kao i sve ostale emisije u sopstvenoj produkciji – rekao je povodom godišnjice televizije direktor Slavoljub Milošević.

tv rubin copy

Korak napred učinili smo kada smo našim gledaocima omogućili da prate izborni dan uz javljanja sa terena uživo. Televizija Rubin emitovala je i dva serijala kviza za osnovce 5+, koji je od strane učesnika i nastavnika ocenjen kao odličan i za koji se nadamo da će biti deo naše programske šeme i u narednom periodu. Dobar deo našeg programa čini sopstvena produkcija i to emisije: “Riznica”, koja prati događaje iz kulure, “Zlatna ravnica” i “Plodovi ravnice” namenjene poljoprivrednicima, “Rezervisano” u kojoj govorimo o aktuelnim temama, Mini intervju gde predstavljamo uspešne Kikinđane, a tu su i emisije “Reč više”, “Vojvođanska događanja”.